REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kotlety na leču

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zprudka orestované kotlety s pepřem a solí. Zapečené spolu se sterilovaným lečem a podávané nejlépe s vařenou rýží.


Ingredience:
4 kskotlet s kostí
750 gsklenice sterilovaného leča
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Kotlety lehce naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a na oleji zprudka opečeme z obou stran
2. Opečené kotlety narovnáme do pekáče a zalijeme lečem
3. Vložíme do vyhřáté trouby a necháme 20 minut zapéct asi při 190 °C
4. Kotlety rozložíme na talíře, přelijeme lečem.

Doporučení:

Kotlety podáváme s vařenou rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy