REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Komárenské zelí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařená kolínka promíchaná s kostičkami vařeného nebo uzeného kolena a čerstvým nebo kysaným podušeným zelím.


Ingredience:
400 guvařených těstovinových kolínek
400 gčerstvého hlávkového nebo kysaného podušeného zelí
1 ksvařeného nebo uzeného vepřového kolena
voda
sůl

Postup:

1. Kolínka uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, pak je scedíme a necháme důkladně okapat
2. Nakrouhané čerstvé nebo sterilované zelí podusíme doměkka
3. Maso z čerstvě uvařeného nebo vyuzeného a chvíli povařeného kolínka nakrájíme na kostičky
4. Dušené zelí promícháme s kostičkami masa a kolínky, vše chvíli prohřejeme a můžeme servírovat.

Doporučení:

Recept na čerstvé dušené zelí najdete zde: Dušené hlávkové zelí, na zelí dušené, kysané: Dušené kysané zelí a recept na vařené koleno je zde: Vařené vepřové koleno.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy