REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kjufteta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept z Bulharské kuchyně na mleté maso.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
500 gmletého hovězího masa
40 gmásla
2 kscibule
2 ksvajec
2 lžícesekané petrželky
mletá pálivá paprika
olej
sůl

Postup:

1. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném másle
2. Vmícháme petrželku a osmahneme ji
3. Mleté maso promícháme s rozklepnutými vejci, solí, kořením, cibulovou směsí a utvoříme podlouhlé šišky
4. Potřeme je olejem a opečeme na roštu (nebo pod grilem nebo osmažíme na pánvi na oleji).

Doporučení:

– Příloha: Smažené bramborové hranolky a salát ze syrové zeleniny nebo vařená rýže a rajčatová omáčka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy