REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kečup z Tišnovska

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ostřejší kečup domácí výroby.


Ingredience:
4 kgrajčat
8 ksvelkých cibulí
3 ksfeferonek
10 kskuliček pepře
10 kskuliček nového koření
5 ksbobkového listu
250 gcukru
4 dlocta
4 lžícesoli
1 lžičkamleté skořice
1 lžičkačervené sladké papriky
1 lžičkačervené pálivé papriky

Postup:

1. Všechny ingredience dáme do většího hrnce
2. Na mírném ohni, za občasného promíchání, vaříme do změknutí rajčat, nejméně však 20minut
3. Pak necháme směs vychladnout 4. Důkladně ji rozmixujeme v mixéru
5. Kečup pak propasírujeme (hmotu protlačíme vařečkou přes cedník s menšími otvory)
5. Takto připravenou hmotu dáme opět vařit a to na 30 minut
6. Ještě horký kečup plníme do jednotlivých lahví a ihned uzavřeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy