REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kebapčeta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bulharský pokrm z pomletého hovězího a vepřového (skopového) masa.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
200 gzadního hovězího masa
300 gvepřové (skopové) kýty nebo plece
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Obě masa umeleme
2. Osolíme, opepříme a dobře promícháme
3. Ze směsi utvoříme válečky dlouhé asi 4 cm
4. Potřeme je olejem a opečeme na roštu nebo na grilu nebo osmažíme na pánvičce na oleji.

Doporučení:

– Příloha: Smažené bramborové hranolky a nakrájená cibule, nakrájené syrové papriky a na čtvrtky nakrájená rajčata.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy