REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapr po trampsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce kapra upečené v alobalu spolu s bramborami, žampiony a kudrnkou.


Ingredience:
4 ks po 200 gfiletů z kapra
600 guvařených brambor
100 gžampionů
100 gmásla
1 lžícenasekané petržele kudrnky
špetka mletého pepře
alobal
sůl

Postup:

1. Očištěné porce kapra opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme 2. Z alobalu uděláme 4 díly a všechny potřeme částí změklého másla
3. Na potřený alobal rozložíme uvařené, oloupané, na plátky silné asi 5 mm nakrájené brambory a osolíme
4. Pak položíme na ně porci kapra, posypeme očištěnými, na plátky nakrájenými žampiony, na drobno nasekanou kudrnkou a pokapeme kouskem másla
5. Alobal dobře zabalíme a tímto způsobem připravíme všechny porce kapra
6. Zabalené porce dáme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi 30 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy