REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kabanos pečený v popelu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kolečka kabanosu napíchaná na grilovací jehly spolu s rajčaty, slaninou, cibulí a paprikami, zabalená do alobalu a upečená ve žhavém popelu.


Ingredience:
400 gkabanosu (koňského)
60 gslaniny
4 kscibule
4 ksrajských jablíček
2 ksmasité papriky
2 lžíceoleje
kečup
pepř
sůl
grilovací jehly
alobal na zabalení

Postup:

1. Salám a cibuli oloupeme a spolu s omytými rajčaty nakrájíme na kolečka
2. Omyté papriky zbavené jadřinců nakrájíme na kousky
3. Vše střídavě napichujeme na grilovací jehly, ty potřeme olejem smíchaným s kečupem, solí a pepřem, (každou zvlášť) zabalíme do dvojitého alobalu
4. Balíčky zasypeme žhavým popelem a pečeme 15-20 minut, při rozbalování dáváme pozor, aby z nich nevytekla šťáva.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy