REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Játrové nudličky s křenem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřová játra restovaná se zeleninou a sypaná strouhaným křenem.


Ingredience:
750 gvepřových jater
150 gpaprikových lusků
150 gcibule
100 grajčat
100 gstrouhaného křenu
50 gmásla
50 goleje
50 gkečupu
drcený kmín
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Vepřová játra nakrájíme na nudličky a zprudka na horkém oleji opečeme
2. Cibuli oloupeme, nakrájíme na půlkolečka a přidáme na pánev
3. Přidáme očištěné a nakrájené papriky
4. Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme na pánev
5. Přidáme kečup, sůl, pepř, kmín a vše orestujeme
6. Nakonec směs zjemníme kouskem másla a před podáváním posypeme čerstvým strouhaným křenem.

Doporučení:

– Příloha: Rýže a různě upravené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy