REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jarní polévka s popencem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vývar z kostí připravený dále s mrkví, petrželí a brambory. S přidanými vařenými krupkami a šálkem lístků popence. Ochucený kmínem, pepřem a solí.


Ingredience:
1 šálek1 šálek lístků popence
300 gbrambor
150 guvařených krupek
1,5 lvývaru z kostí
1 kspetržele
1 ksmrkve
kmín
pepř
sůl

Postup:

1. Brambory, mrkev a petržel oloupeme
2. Nakrájíme na kostičky a dáme vařit do vývaru
3. Ochutíme kmínem a solí
4. Když jsou brambory a zelenina měkké, přidáme vařené krupky a šálek lístků popence
5. Dochutíme pepřem, případně přisolíme a vaříme ještě 3 minuty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy