REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Indická marináda na kuřecí maso

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marináda z jogurtu, worcesterské omáčky, mletého zázvoru, rozpuštěného másla a česneku.


Ingredience:
4 ksstroužky česneku
1 lžičkarozpuštěného másla
1 lžičkamletého zázvoru
1 lžičkaoleje
1 lžičkachilli nebo pálivé papriky
1 lžičkasoli
1 lžičkaworcesterské omáčky
1/2 lžičkypráškového cukru
2 lžícebílého jogurtu

Postup:

1. Všechny ingredience důkladně smícháme a vytvoříme tak pikantní marinádu
2. Kuřecí maso pak do této marinády nakládáme nejlépe přes noc, uchováme v lednici
3. Marinované maso druhý den grilujeme nebo pečeme v troubě.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy