REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hrachovec

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařený hrách a kroupy s uzeným masem. Ochucené drceným česnekem, majoránkou, pepřem, solí a zapečené v troubě.


Ingredience:
500 gvařeného hrachu
150 gvařeného uzeného masa
150 gvařených krup
3 ksstroužku česneku
2 kscibule
majoránka
sádlo
pepř
sůl

Postup:

1. Na sádle v pekáči zpěníme nakrájenou cibuli
2. Přidáme, vařený hrách, kroupy, uzené maso a vše promícháme
3. Ochutíme drceným česnekem, majoránkou, pepřem, solí
4. Pekáč vložíme do trouby a 20 minut necháme zapéct.

Doporučení:

Podáváme teplé s kyselou okurkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy