REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí guláš s celerem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostky hovězího masa na cibulce a slanině s přídavkem celeru a koření.


Ingredience:
600 ghovězího masa
100 gslaniny
3 kscibule
1 ksceleru
250 mlvody
kmín
nové koření
pepř
sůl

Postup:

1. Hovězí maso omyjeme, nakrájíme na kostky a osolíme
2. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme v hrnci a přidáme cibule nakrájené na kostičky
3. Cibuli osmahneme, přidáme maso, osolíme, okmínujeme a dusíme do vysmahnutí šťávy
4. Přidáme celer nakrájený na kostičky, pepř, nové koření a podlijeme vodou
5. Dusíme do změknutí masa
6. Pak maso vyjmeme, šťávu prolisujeme a společně s masem ještě krátce povaříme.

Doporučení:

Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy