Mleté maso podušené s cuketou a houbami doměkka, servírované s těstovinami.
Ingredience:
300 g | hub (směs hřibovitých hub, holubinek ... lišek) |
300 g | mletého vepřového masa |
4 ks | stroužky česneku |
1 ks | menší cukety |
1 ks | cibule |
sladká paprika | |
kečup | |
pepř | |
olej | |
sůl |
Postup:
1. Na oleji osmažíme cibuli a na kostičky pokrájenou cuketu
2. Přidáme očištěné, na plátky pokrájené houby, osolíme a dusíme do měkka
3. Na pánvi na oleji opečeme mleté maso, přidáme podušené houby s cuketou, promícháme, dochutíme kečupem, prolisovaným česnekem, sladkou paprikou, pepřem a solí
4. Směsí přelijeme uvařené špagety nebo čínské nudle.
Autor: Dalibor Marounek