REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hořčicová zálivka na saláty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z hořčice, bylinkového octa, oleje, medu a koření připravená zálivka na čerstvé zeleninové saláty.


Ingredience:
4 dílyoleje
3 dílyocta nejlépe bylinkového
1 dílhořčice (plnotučné, dijonské ...)
med
nastrouhaný muškátový oříšek
bílý pepř
sůl

Postup:

1. Hořčici promícháme metličkou spolu s octem
2. Osladíme medem a pozvolna, za stálého prošlehávání, přikápneme olej
3. Zálivku osolíme a okořeníme bílým pepřem a muškátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy