REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Halloweenské zuby

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky jablíček potřené arašídovým máslem a ozdobené malými bonbony (například velikonočními vajíčky).


Ingredience:
2 a vicejablek, nejlépe zelených či žlutých
1 baleníarašídového másla
1 sáčekbílých bonbonů, například ve tvaru vajíček
1 kscitrónu
0,5 lvody

Postup:

1. Omytá jablka rozpůlíme, zbavíme jadřinců a bubáka, nakrájíme na stejné plátky, hodíme je na chvíli do citronové vody (jeden citrón vymačkáme do 0,5 l vody), aby nám později nezhnědla
2. Dobře okapané plátky jablek potřeme vždy z jedné strany arašídovým máslem, a to ve větší vrstvě, polovinu pak ještě poklademe bonbóny, těsně vedle sebe
3. Druhou polovinou jablíček přikryjeme ty se zoubky a máme hotovo.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy