REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Feferonková pasta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní pasta vhodná na potírání masa určeného k pečení.


Ingredience:
4 ksstroužky česneku
1 ksvětší feferonky
1 lžičkadrceného kmínu
1 lžícenasekané petrželky
špetka tlučeného hřebíčku
špetka mletého zázvoru
špetka chilli koření
pár kapek oleje
sůl

Postup:

1. Do misky dáme oloupaný utřený česnek, přidáme očištěnou na jemno nakrájenou feferonku, petrželku, drcený kmín, chilli, mletý zázvor, tlučený hřebíček a sůl 2. Směs zakápneme olejem a dobře promícháme, pastou potíráme maso určené na pečení.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy