REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Drůbky na paprice

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Variace na „Kuře na paprice“, tentokrát místo masa z kuřete použijeme kuřecí drůbky (srdce, žaludek, játra).


Ingredience:
600 gdrůbežích drůbků
30 gtuku
20 gslaniny
1 kscibule
125 mlkyselé smetany
1 lžičkamleté sladké papriky
1 lžičkahladké mouky
voda na podlití
sůl

Postup:

1. Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli a slaninu, přidáme omyté a nakrájené drůbky
2. Orestujeme je, přidáme papriku, osolíme a zalijeme je vřelou vodou nebo vývarem z kostí či masoxu, dusíme je do měkka
3. Kyselou smetanu rozmícháme s hladkou moukou, přidáme do drůbků a krátce povaříme.

Poznámka:

– Jako přílohu podáváme houskový knedlík nebo těstoviny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy