REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Domácí piškoty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vanilkový cukr utřený s vejci, promíchaný s moukou, těsto naplněné do cukrářského sáčku a nastříkané na pergamenový papír, upečené dorůžova.


Ingredience:
120 gvanilkového cukru
100 ghladké mouky
2 ksvejce
pergamenový papír
tuk na vymazání papíru

Postup:

1. Vanilkový cukr utřeme s vejci a to dost důkladně, zpracováváme asi 30 minut
2. Vmícháme prosátou mouku, těsto pak naplníme do cukrářského sáčku s hladkým nástavcem
3. Na tukem vymazaný pergamenový papír nastříkáme piškoty
4. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy