REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cibulové pyré

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pyré vhodné jako příloha k hovězímu masu.


Ingredience:
250 gcibule
50 grýže
30 ghladké mouky
30 gmásla
1/8 lsladké smetany
1 ksvejce

Postup:

1. Cibuli uvaříme s rýží doměkka v 1/
8 l vody a pak vše protřeme sítem
2. Z másla a hladké mouky si připravíme světlou jíšku (světlou jíšku získáme tak, že mouku necháme v rozpáleném tuku jen zpěnit)
3. Přidáme cibulové pyré, smetanu s rozkvedlaným vajíčkem a dobře promícháme
4. Podáváme k hovězímu masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy