REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Celerový salát se sýrem a žampiony

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Lehký salát z nudliček sterilovaného celeru, červené papriky, žampionů, kyselé okurky a sýru. Přelitý Francouzským dresinkem.


Ingredience:
200 gsterilovaného celeru na nudličky
120 gSPAK Francouzského dressingu
120 gčervených paprikových lusků
100 gčerstvých žampionů
100 gsýru eidam
80 gsterilovaných okurek
Dle chuti:
citrónová šťáva
pepř
cukr
sůl

Postup:

1. Ke sterilovanému celeru přidáme na nudličky nakrájenou červenou papriku, na plátky nakrájené čerstvé žampiony, na nudličky nakrájené okurky a na kostičky nakrájený tvrdý sýr
2. Zalijeme SPAK Francouzským dressingem
3. Dobře promícháme a podáváme.

Poznámka:

Zdroj: SPAK Foods s.r.o.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy