REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Celerové pyré

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý recept na pyré připravené z osmahnutého a pak podušeného celeru, rozmixovaného a zjemněného zakysanou smetanou.


Ingredience:
500 gceleru
250 gzeleninového vývaru
100 gzakysané smetany
1 lžícemásla

Postup:

1. Celer oloupeme, opláchneme a pak nakrájíme na kostičky
2. Kostky celeru osmahneme na rozpáleném másle, když celer zezlátne, zalijeme ho zeleninovým vývarem z kostky a necháme chvíli dusit
3. Hotový celer rozmixujeme a nakonec zjemníme zakysanou smetanou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy