REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Celerové lívance

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nastrouhaný syrový celer, promíchaný s rozšlehanými vejci, mlékem a nastrouhaným sýrem, opečený ve tvaru lívanců.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
5 ksvajíček
1 ksmenšího celeru
150 gnastrouhaného eidamu
3 lžícemásla
2-3 lžícemléka
2 lžícepažitky
bylinková sůl
pepř

Postup:

1. Oloupaný, omytý a důkladně okapaný celer nastrouháme na jemno
2. Přidáme vejce rozšlehaná s 2-3 lžícemi mléka, zasypeme nastrouhaným sýrem, ochutíme bylinkovou solí, pepřem a nasekanou pažitkou
3. Vše důkladně promícháme a na máslem vymazaném lívanečníku usmažíme celerové placky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy