REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Celerová omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Omáčka k dušenému hovězímu masu.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
200 gceleru
40 ghladké mouky
40 gmásla
mletý pepř
ocet
sůl

Postup:

1. Jemně nakrájený celer podusíme na rozpáleném másle, zaprášíme hladkou moukou a osmahneme
2. Zalijeme vodou, dobře rozmícháme, osolíme, opepříme a vše dobře provaříme
3. Omáčku propasírujeme nebo rozmixujeme a podle chuti okyselíme octem
4. Před podáním omáčku ohřejeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy