REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bylinková majonéza

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Základní majonéza promíchaná se zakysanou smetanou, nasekaným koprem a petrželkou, ochucená česnekem, pepřem a solí.


Ingredience:
125 mlzákladní majonézy
125 mlzakysané smetany
3 lžícenasekaného kopru
2 lžícenasekané petrželky
1 ksstroužku česneku
mletý černý pepř
sůl
snítky petrželky na ozdobu

Postup:

1. Základní majonézu promícháme se zakysanou smetanou
2. Opláchnuté a důkladně okapané bylinky nasekáme na jemno
3. Stroužek česneku prolisujeme nebo utřeme nožem
4. Do majonézového základu vmícháme bylinky a česnek, dochutíme ji pepřem a solí
5. V lednici necháme bylinkovou majonézu 24 hodin uležet.

Poznámka:

Příprava základní majonézy viz. recepty: Majonéza základní, Majonéza základní II..

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy