REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bryndzová pomazánka na chlebu nebo topince

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělá pikantní pomazánka vhodná spolu s topinkami jako součást silvestrovského menu. Na Silvestra se hodí pálivé, proto se červené papriky a česneku v této pomazánce nemusíte bát. Pokud vám česnek nedělá dobře, vyndejte z něj středy. Topinky pak lze nahradit plátky čerstvého chleba.


Ingredience:
160 gbryndzy
120 grostlinného tuku Flora Gold
4 ksstroužky česneku
mletá červená paprika
topinky k podávání

Postup:

1. Rostlinný tuk smícháme spolu s brynzou
2. Dochutíme česnekem a mletou červenou paprikou, podáváme na čerstvém plátku chleba nebo s topinkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy