REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Broskvové čatní

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Čatní připravené povařením broskví a dalších ingrediencí.


Ingredience:
1 kgbroskví
600 gkrystalového cukru
200 mlocta 8 %
1/2 lžičkysoli
2 kschilli papričky
1 ksvětší cibule
šťáva z 1/2 citronu

Postup:

1. Spařené broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky
2. Dáme do kastrolu, zakapeme citronovou šťávou, přidáme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, očištěné, na jemno nasekané chilli papričky, sůl, ocet a cukr
3. Uvedeme do varu a pomalu, za stálého míchání vaříme do zhoustnutí
4. Rozdělíme do malých skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme 15 minut při 90 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy