REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Borůvková omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Výborná na lívance, či omelety.


Ingredience:
100 gmražených borůvek
30 gcukru
1 lžícecitrónové šťávy

Postup:

1. Borůvky vložíme do hrnce a přidáme cukr, vše rozehřejeme
2. Nevaříme, ale rozehřejeme tak, aby se nám cukr rozpustil
3. Přidáme citrónovou šťávu a důkladně promícháme.

Doporučení:

Recept na lívanečky najdete zde: Lívancové těsto, Lívancové těsto II..

Poznámka:

Takto lze připravit i omáčka z malin, ostružin ….

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy