REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bombay Oranges

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dezert podle slavného amerického kuchaře šéfkuchaře Gordona Ramsaye se v originále jmenuje: „Marinated Bombay Oranges“. Jedná se o plátky pomeranče ochucené cukrem a kořením, servírované ozdobené semínky granátového jablka a jogurtem.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksstředně velké pomeranče
150 mlpřírodného jogurtu
150 gcukru krupice
30 glistů čerstvého koriandru
30 glistů čerstvé máty
semínka z 1 ks granátového jablka

Postup:

1. Oloupané pomeranče nakrájíme na kolečka
2. V kuchyňském robotu rozmixujeme mátu, koriandr a cukr, mixujeme tak dlouho, až vznikne jemná směs
3. Plátky pomeranče urovnáme na dezertní talířky a hojně je posypeme slazenou bylinkovou směsí, ozdobíme zrnky granátového jablka
4. Nakonec jogurtem naplníme zdobící sáček na cukroví s malou tryskou a naneseme jogurt na ovoce.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy