REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bedla na kmíně

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na oleji orestované klobouky bedel dochucené kmínem, mletým pepřem a solí.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvelké hlavy bedel
mletý černý pepř
kmín
olej
sůl

Postup:

1. Klobouky bedel omyjeme nejlépe pod tekoucí vodou a pak je necháme důkladně okapat
2. Na dvou až třech místech je nařízneme, aby se nám při restování nekroutily
3. Posypeme je kmínem a dochutíme solí a mletým černým pepřem
4. Na rozpáleném oleji houby orestujeme z obou stran a teplé ihned podáváme, nejlépe s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy