REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Balzamiková marináda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant rychlé marinády na vepřové maso.


Ingredience:
60 mlolivového oleje
60 mlbalzamikového octa
1 lžícitmavého třtinového cukru
4 ksstroužků česneku
2 kssnítků rozmarýnu

Postup:

1. Olivový olej smícháme s balzamikový octem
2. Přidáme snítky rozmarýnu, třtinový cukr a oloupané, lehce rozmáčknuté stroužky česneku 3. Vše důkladně promícháme, vytvoříme tak marinádu.

Aplikace marinády:
Maso dáme do mísy, zalijeme marinádou a necháme v chladu odležet, nejlépe přes noc, minimálně však 4 hodiny. Během marinování několikrát promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy