Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Avokádo plněné tuňákem a sušenými rajčaty

Jednoduchý předkrm z avokáda plněného smetanovo rajčatovou směsí a odkapanými kousky konzervovaného tuňáka.

Ingredience:
1 ksavokáda
6 kssušených rajčat naložených v oleji
80 gtuňákových řezů v oleji
2 lžícekysané smetany De Luxe
2 lžícemajolky
šťáva z limetky
pepř
sůl

Postup:

1. Avokádo omyjeme, rozpůlíme a vyjmeme pecku
2. Rajčata nasekáme, smícháme se smetnou, majolkou, sekanými odkapanými rajčaty
3. Směs osolíme a opepříme podle chuti a vložíme do každé poloviny avokáda do důlku po pecce
4. Dužinu pokapeme limetkou, aby netmavla
5. Z tuňáka slijeme olej a maso rozložíme na rajčatovou směs
6. Ihned podáváme

Fotogalerie:


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Pokud jste nenašli tu správnou odpověď, napiště nám na Facebook, nebo e-mail!

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy