REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Avokádo plněné tuňákem a sušenými rajčaty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý předkrm z avokáda plněného smetanovo rajčatovou směsí a odkapanými kousky konzervovaného tuňáka.


Ingredience:
1 ksavokáda
6 kssušených rajčat naložených v oleji
80 gtuňákových řezů v oleji
2 lžícekysané smetany De Luxe
2 lžícemajolky
šťáva z limetky
pepř
sůl

Postup:

1. Avokádo omyjeme, rozpůlíme a vyjmeme pecku
2. Rajčata nasekáme, smícháme se smetnou, majolkou, sekanými odkapanými rajčaty
3. Směs osolíme a opepříme podle chuti a vložíme do každé poloviny avokáda do důlku po pecce
4. Dužinu pokapeme limetkou, aby netmavla
5. Z tuňáka slijeme olej a maso rozložíme na rajčatovou směs
6. Ihned podáváme

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy