REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Arašídové máslo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozmixované arašídy spolu s olejem a solí.


Ingredience:
200 gneosolených arašídů
4 lžíceolivového oleje
1 lžícesoli

Postup:

1. Arašídy opražíme na sucho, na pánvi, dozlatova
2 Opražené arašídy nasypeme do nádoby mixéru, přidáme lžičku soli a chvíli, asi 1-2 minuty mixujeme, pak odlepíme hmotu od stěn a spodní části mixéru, přilijeme olej a mixujeme dalších asi 5-6 minut, občas mixér zastavíme a hmotu opět odlepíme od stěn
3. Hotové máslo přendáme do misky a necháme v lednici ztuhnout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy