REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Alobalový guláš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostky vepřového orestované zprudka na oleji a podušené spolu s tenkými párky a žampióny v alobalu.


Ingredience:
600 gvepřové kýty
250 gkečupu
200 gtenkých párků
150 gcibule
150 gžampiónů
1-2 lžícecukru
mletý černý pepř
mletá sladká paprika
sůl
olej

Postup:

1. Vepřovou kýtu nakrájíme na kostičky a smícháme ji s částí oleje, solí a mletým pepřem, necháme nejméně 1 hodinu odležet
2. Na zbytku oleje maso zprudka orestujeme
3. Na alobal pak poklademe opečené maso, na kolečka nakrájené párky, na plátky pokrájené žampiony a cibuli
4. Posypeme mletou červenou paprikou, zakápneme kečupem, posypeme cukrem a vše dobře zabalíme, aby nám šťáva z alobalu nevytékala
5. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 30 minut.

Doporučení:

Vhodné přílohy: Čerstvé pečivo nebo vařené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy