Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Škvařené sádlo


Postup při škvaření sádla.
200 g a vícesádla
smaltová nádoba

1. Sádlo nakrájíme na drobné kostičky a škvaříme (na mírném ohni restujeme) ve smaltové nádobě
2. Přestane-li pěnit, je dostatečně vyškvařené
3. Ještě teplé je přecedíme přes síto a oddělíme škvarky.

Doporučení:
Umleté sádlo se vyškvaří rychleji, ale nejsou z něj škvarky.

Poznámka:
Více o vyškvaření sádla najdete v naší škole vaření: Sádlo.


Podívejte se také na

reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Zavařujete rádi, nebo jen z nutnosti?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

24.9. - 30.9. Svatováclavské slavnosti

Každoročně poslední sobotu v měsíci září se konají Svatováclavské slavnosti. Každým rokem se Svatováclavské slavnosti stávají tečkou za kulturními akcemi s letním sluncem ve znaku a startují podzimní společenskou sezónu, jejíž těžiště se přesouvá do tanečních, výstavních a divadelních sálů. Svatováclavské slavnosti se tak stávají příjemným zakončením léta.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno s písmen abecedy