Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněná vejce nivou s kaviárem

30 minut(y)
Náročnost 1

Tyto luxusní vejce s kaviárem podáváme jako předkrm, 2 ks na osobu, nebo jako chuťovku při slavnostních příležitostech.
6 ksvajec
50 gstrouhané nivy
2 lžícezakysané smetany
2 lžícemajonézy
1 lžícečerveného kaviáru
1 lžícečerného kaviáru
petrželka
voda
pepř
sůl

1. Vejce uvaříme na tvrdou, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozkrojíme, žloutky vyjmeme, bílky dáme stranou
2. Žloutky rozetřeme se strouhanou nivou majonézou, smetanou na hladký krém, který ochutíme pepřem, niva je slaná dost
3. Krémem naplníme bílky, ozdobíme střídavě kopečkem červeného a černého kaviáru a kouskem petrželky.


Fotogalerie


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip e-shopu

Anketa

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

31.1. - 5.3. Masopust

Slavil se ve dnech předcházejících Popeleční středě, kterou začíná 40 denní půst před Velikonocemi. Protože datum Velikonoc je pohyblivé, byl pohyblivým svátkem i masopust.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy