Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní nálev na utopence

15 minut(y)+ doba vychladnutí nálevu
Náročnost 1

Jeden z mnoha nálevů na utopence.
1,2 lvody
0,4 locta
4 lžícecukru
2 lžícesoli
1 lžíceoleje
15 kskuliček černého pepře
10 kskuliček nového koření
5 ksbobkového listu
1 kschilli paprička

1. Dáme vařit vodu s octem
2. Jakmile nám začne voda vařit, přidáme sůl, cukr, nové koření, pepř, olej, bobkový list, chilli papričku a necháme 5 minut povařit
3. Nálev necháme vychladnout a vlažný aplikujeme.

Doporučení:
Koření z nálevu použijeme při nakládání špekáčků.


Fotogalerie

Podívejte se také na

reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Jak jste na tom se Zdeňkem Pohlreichem a jeho recepty?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

31.10. - Halloween

Halloween je svátek, který se slaví 31. října a to většinou v anglicky mluvících zemích, převážně v USA, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Austrálii, Novém Zélandu ... V Česku se Halloween moc neslaví, přesto vyřezávání dýní a halloweenská výzdoba se u nás poměrně ujala.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno s písmen abecedy