Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní nálev na utopence

15 minut(y)+ doba vychladnutí nálevu
Náročnost 1

Jeden z mnoha nálevů na utopence.
1,2 lvody
0,4 locta
4 lžícecukru
2 lžícesoli
1 lžíceoleje
15 kskuliček černého pepře
10 kskuliček nového koření
5 ksbobkového listu
1 kschilli paprička

1. Dáme vařit vodu s octem
2. Jakmile nám začne voda vařit, přidáme sůl, cukr, nové koření, pepř, olej, bobkový list, chilli papričku a necháme 5 minut povařit
3. Nálev necháme vychladnout a vlažný aplikujeme.

Doporučení:
Koření z nálevu použijeme při nakládání špekáčků.


Fotogalerie

Podívejte se také na

reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Kde nejraději hledáte inspiraci na vaření?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

24.12. - Vánoce

Mezi vzpomínkami z dětství, které se každému vybavují, jsou vzpomínky na Vánoce. Jsou milé sluchu i zraku, plné vůně a chutí, které nás provázejí po celý život. Rodinné teplo vánoc milujeme snad všichni, snad vyjma těch, co ho bohužel nepoznali.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno s písmen abecedy