Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečený halibut

40 minut(y)
Náročnost 2

Porce ryby pečené spolu s rajčaty a cibulí. Recept z Finska.
4 ksporce halibuta
1 ksmalé cibule
400 grajčat
50 gmásla
1,5 dlsmetany
mletý pepř
sůl

1. Z porcí halibuta stáhneme kůži
2. Maso vložíme do vymaštěné zapékací misky, poklademe je spařenými, oloupanými, na plátky nakrájenými rajčaty, osolíme, opepříme a poklademe vločkami másla
3. Nakonec přidáme cibuli a pečeme v mírné vyhřáté troubě asi 20 minut
4. Pak cibuli vyndáme, rybu zalijeme smetanou a pečeme ještě 10 minut.

Doporučení:
Příloha: Vařené brambory nebo rýže.


Podívejte se také na

reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Kde nejraději hledáte inspiraci na vaření?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

24.12. - Vánoce

Mezi vzpomínkami z dětství, které se každému vybavují, jsou vzpomínky na Vánoce. Jsou milé sluchu i zraku, plné vůně a chutí, které nás provázejí po celý život. Rodinné teplo vánoc milujeme snad všichni, snad vyjma těch, co ho bohužel nepoznali.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno s písmen abecedy