Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krémová polévka z nutrie

55 minut(y)
Náročnost 2

Vývar z kousků nutrie dochucený muškátovým květem a žloutky.
200 gmasa z nutrie
100 gkostí z nutrie
2 ksžloutků
1,5 dlvody
muškátový květ
sůl

1. Z předního masa i kostí nutrie uvaříme vývar bez jakéhokoliv koření
2. Procedíme jej, maso umeleme a do polévky rozmixujeme
3. Osolíme, ochutíme květem a těsně před podáváním zjemníme syrovými žloutky.



reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip e-shopu

Anketa

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

31.1. - 5.3. Masopust

Slavil se ve dnech předcházejících Popeleční středě, kterou začíná 40 denní půst před Velikonocemi. Protože datum Velikonoc je pohyblivé, byl pohyblivým svátkem i masopust.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy