Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kokosový likér

150 minut(y)+ 7 dní uležení
Náročnost 1

Smetana svařená s cukrem a kokosovou moučkou, smíchaná s rumem.
200 gkokosové moučky
150 gcukru
0,5 lrumu nebo brandy
3 dclsmetany
1 balíčekvanilkového cukru

1. Smetanu svaříme s cukrem a přidáme kokosovou moučku, vše chvíli povaříme a pak necháme 2 hod odstát
2. Tekutinu scedíme přes filtrační papír, přidáme rum, přelijeme do lahví
3. Likér necháme nejméně 1 týden uležet.

Poznámka:
Recept nám poslal Dalibor Marounek


Podívejte se také na
Ořechovka našich prababiček        Bezový likér z květů bezu        Vaječný koňak        Čokoládový likér        Malinový likér        Griotka        Meruňkový likér        Vaječný likér dle Anny K.        Vaječný koňak II.        Vanilkový koňak        Balšámový likér        Ořechovka        Višňovka        Kávový likér        Bezinkový likér        Likér z černých jeřabin        Medovina        Domácí irský likér        Letní jahodový likér        Borůvkový likér        

reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Kde nejraději hledáte inspiraci na vaření?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

24.12. - Vánoce

Mezi vzpomínkami z dětství, které se každému vybavují, jsou vzpomínky na Vánoce. Jsou milé sluchu i zraku, plné vůně a chutí, které nás provázejí po celý život. Rodinné teplo vánoc milujeme snad všichni, snad vyjma těch, co ho bohužel nepoznali.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno s písmen abecedy