Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Horký zímní punč

10 minut(y)
Náročnost 1

Teplý punč připravený z ovocné šťávy, vody, citronové šťávy, moučkového cukru a rumu.
500 mlvody
250 mlovocné šťávy
1 lžícerumu pro 1 sklenici
80 gmoučkového cukru
šťáva z 1/2 ks citrónu

1. Svaříme vodu s cukrem
2. Přidáme ovocnou a citronovou šťávu a rozlijeme do sklenic
3. Do každé sklenice dáme lžíci rumu.


Fotogalerie

Podívejte se také na
Medový grog        Pomerančový grog        Švédský grog        Námořnický grog        Skotský grog        Vánoční punč        Sirupový punč        Ohnivý punč        Chatařský punč        Horký dech        Alhambra        Bumbo        Griotkový grog        Ostravský grog        Vaječný grog        Punč červený        Ohřívač srdce        Vánoční punč II.        Ostružinový punč        Bacardi punč        

reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip e-shopu

Anketa

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

1.5. - Pálení čarodějnic, Beltane (předvečer)

Tento původem keltský svátek se slaví v předvečer 1. května a na 1. května. V tento den nastává čas uctít život ve všech jeho nesčetných formách. Jde hlavně o svátek plodnosti doprovázený oslavou přírody a přinášením obětí divoké zvěři a přírodním živlům. Slaví se příchod jara a pálí se ohně na obranu proti čarodějnicím, což je zvyk podstatně novější, který přineslo křesťanství.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy