REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Příprava lososa na kuchyňské zpracování

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Lososí maso vykoštěné a nafiletované se dá naložit do směsi soli a cukru, bude pak chutnější a krásně červené …


Filety z lososa je dobré na hodinu naložit do směsi soli a cukru. Při dalším kuchyňském zpracování tak více vynikne chuť lososího masa a cukr se solí také zbarví filety do ostřejší červené barvy.

Na směs se smíchá 1 díl hrubozrnné nebo lupínkaté mořské soli spolu s 1 dílem krystalového cukru, filety bez kůže se do této soli naloží. Po hodině se maso opláchne, usuší a může se dále zpracovat dle příslušných receptur.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy