REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Poctivé vývary zaženou podzimní neduhy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Poctivé vývary by měly být součástí našeho jídelníčku. Hlavně v tomto sychravém podzimním počasí, když se o nás pokouší různá nachlazení. Ale ne každý chce investovat čas nebo energii do přípravy vývaru, protože ta zabere spoustu času. Řešením můžou být polévky od společnosti Konečně vývar. Tu založili tři kamarádi, kterým na trhu chyběl poctivý vývar bez chemie. Všelijaké vaničky, instantní polévky a bujóny nikdy nenahradí chuť poctivého a několik hodin vařeného vývaru.


Vývary, kromě toho, že je můžete rovnou sníst, také poslouží jako základ jiných jídel. Například kuřecí vývar je ideální na podlévání rizota nebo jako základ omáček. Hovězí vývar zase oceníte do guláše nebo při podlívání pečených mas. Díky hotovému vývaru navíc ušetříte spoustu času. Třeba takový hovězí vývar se vaří i deset hodin. Kromě zeleninového vývaru, který mimochodem úspěšně prošel chuťovou atestací u dětí, nabízí Konečně vývar marockou polévku s červenou čočkou, která je provoněná skořicí, koriandrem a kurkumou. Jejím základem je právě zeleninový vývar, takže je kompletně vegetariánská.

 

 

Další je mexická rajčatová polévka s červenými fazolemi a trhaným kuřecím masem. Základem je kuřecí vývar. Je tedy ideální na doplnění energie a nastartování imunity. Zvýrazňovače chutí nepotřebuje. V polévce je totiž vlastnoručně drcený římský kmín. Navíc není pálivá, aby si na ní mohli pochutnat i děti. Všechny polévky jsou navíc bezlepkové. Spolu s dalším nákupem si je můžete objednat například na Kosik.cz.

 

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy