REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rýže, luštěniny a další přílohy

Rýže se vám nerozvaří …, má se hrách před kuchyňským použítím máčet? … zde se dozvíte vše o vaření a přípravě luštěnin a dalších příloh.

Hořčice – rady do kuchyně

Hořčice, rady a tipy do vaší kuchyně.

Krásně bílá rýže

Kuchařská vychytávka.

Něco o rýži

… rýží můžeme odstranit vlhkost soli. Stačí dát do skleničky několik zrnek rýže a sůl bude vždy suchá …

Obiloviny

Pěstují se pro lidský konzum a na průmyslové zpracování. Nesou jméno římské bohyně setby a úrody Ceres. Dělí se na 2. skupiny. 1. skupina obilnin: pšenice, ječmen, žito, oves, tritikale, 2. skupina: kukuřice, rýže, proso, čirok, setarie.

Skladování rýže

Rady a tipy, jak zacházet s potravinami. Tentokrát se dozvíte, jak skladovat rýži.
Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy