REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévky a vše kolem nich

Jak uvařit dobrou polévku? Zde najdete mnoho návodů a nápadů, jak si poradit v kuchyni právě při přípravě polévek. Říká se přeci, že polévka je grunt a maso špunt!

Polévky (omáčky) bez žmolků

Kuchařská vychytávka, jak se vyvarovat žmolků v polévkách nebo omáčkách.

Polévky, rady a tipy

Každá polévka získá na chuti, vaříme-li v ní kosti, brzlík, srdce, či játra nebo do ní použijeme omáčku z pečení. Polévky vylepšujeme polévkovým kořením, mletými kapiemi a polévkovými kostkami, bujóny …

Vývar

Rady a tipy, jak na chutný vývar.

Záklechtka místo jíšky

Při zahušťování polévek nemusíme vždy použít jíšku, záklechtka je dietnější a hlavně o něco jednodušší!
Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy