REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houby

Houby zásadně zpracujeme do 24 hodin, rychle se zapaří a pak jsou téměř stejně nebezpečné jak houby jedovaté. Díky zapaření houby nikdy neukládáme do igelitových sáčků a tašek …

Houby a alkohol

Pozor! Houby s alkoholem jsou přímo vražedná kombinace!

Houby a jak na ně

Rozhodně nezpracovávejte starší houby, ty raději vyhoďte a běžte do lesa na nové!

Houby jako koření

Zajímavý nápad na zpracování a použití hub.

Houby, rady a tipy

Stravitelnost hub podpoříme, jestliže je při dušení osolíme a zakapeme citronem. Tvrdší houby musíme dusit nejméně 25 až 30 minut …

Hřiby nemodrají

Kuchařská vychytávka
Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy