REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Aktuálně – archiv článků

Vše, co již není aktuální, ale stojí za to si přečíst!

Česko vaří a pomáhá

Je to tak! Tento název přímo napovídá, že se nejedná o běžnou kuchařku, kterých naleznete stovky v každém knihkupectví. Nejen, že v knize najdete 50 skvělých, osvědčených receptů osobností s velkým srdcem, kterým nejsou lhostejné potřeby a pomoc opuštěným, týraným pejskům a kočičkám z útulků, ale koupí této kuchařky i vy sami přispějete částkou 40,-Kč na Nadační fond PES V NOUZI.

Distributor slovenských paštik Májka se brání žalobě Hamé, v případě úspěchu chce ušlou škodu právně vymáhat

Společnost CBA NUGET s.r.o. podala odvolání proti předběžnému opatření, kterým Městský soud v Praze pozastavil distribuci potravinářských výrobků s označením Májka, Pali a Morca Della. Soud tak rozhodl na základě žaloby české společnosti Hamé. Podle CBA NUGET ale distribuce zmíněných potravin neporušuje ochranné známky společnosti Hamé, nejde ani o nekalosoutěžní jednání. Škodu vzniklou nemožností plnit své smluvní závazky CBA NUGET zatím vyčísluje na několik milionů korun, v případě soudního úspěchu ji bude právně vymáhat.

Drink vyšperkoval jedlým parfémem a na mistrovství vybojoval stříbro

Při přípravě drinku použil namražené minerální kameny nebo citronovou trávu, kterou vydlabal. Jan Lukas zaujal porotu a v silné konkurenci 21 soutěžících si z mistrovství světa přivezl hned několik úspěchů. V budoucnu by mohl míchat drinky po celém světě.

Jarní recepty

Máme tu jaro, které přináší nejen slunce a teplo, ale i spoustu rozkvetlých květin, stromů, keřů …

Jste zloději, rozčílil se Pohlreich. Nehorázné ceny ve Varech během festivalu!

Přílohové brambory za 150, bramborová kaše až za 280, hranolky za 250 nebo polévka od 350 do 650 korun. To nejsou imaginární ceny z nějakého trapného filmu, ale realita z Karlových Varů. Přesně takhle “okrádají” restauratéři v lázeňském městě během Mezinárodního filmového festivalu turisty a návštěvníky. Tyhle ceny naštvaly i “šéfa” Zdeňka Pohlreicha.

Kuchařka ReceptyOnLine.cz nabízí

Internetová kuchařka ReceptyOnLine.cz nabízí zpracování kuchařských receptů na CD, publikování v tisku včetně vlastních fotografií …

Lepší pozdě, nežli vůbec, aneb houbařská sezóna 2015 konečně začala!

Letošní teplé a suché léto moc houbařům nepřálo. V posledních dnech se však na některých místech naší republiky, kde vydatně zapršelo, houby konečně objevují. Nejlépe jsou na tom zatím západní a severní Čechy, kde se v některých lokalitách dají naplnit celén koše hub. Houby opravdu letos rostou jen lokálně. Nejvíce se pak zatím objevují houby hřibovité.

Nové funkce našeho webu ReceptyOnLine.cz

Náš redakční tým ve spolupráci s IT pro vás připravil nejen nový design, ale také nové funkce webu, které vám jistě zpříjemní čas strávený na našich stránkách kuchařky ReceptyOnLine.cz.

Otevírá se první Branický Výčep. „Jedno na stojáka” se vrací v moderním hávu

PRAHA, 30. května 2017 – Jedno „na stojáka” bylo odnepaměti součástí české pivní kultury. Ať už po cestě z práce, na procházce se psem nebo kdykoli, kdy člověk dostal chuť. V poslední době ale tyto tradiční výčepy prakticky vymizely. O návrat „ohroženého druhu” do českých měst se teď zasloužila pivní značka Braník se svým Výčepem.

Pečte a rozsviťte Česko!

Nenechte si ujít celonárodní soutěž „Rozsviťte Česko“. Pro své město můžete vyhrát desetiminutový ohňostroj. Stačí nahrát jakýkoli vánoční recept spolu s fotografií připraveného jídla na www.rozsvittecesko.cz a přiřadit ho k oblíbené prodejně Albert.
Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy